Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Jaluzele orizontale din aluminiu
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
BARA SUPERIOARA, ale carei dimensiuni sunt de 27 mm latime pentru o inaltime de 20,5 mm sau de 20 mm latime pentru o inaltime de 19,6 mm, este din otel galvanizat, cu dublu strat de vopsea. Uscarea este realizata in cuptor.Are aceeasi culoare cu lamelele sau nuante foarte apropiate. Extremitatile sunt prevazute cu capace din plastic, colorate, asortate culorii barei.

Mecanismul plasat in bara este compus din tambururi turnate, intorduse pe o axa de orientare din otel galvanizat. Pe aceste elemente sunt fixate scaritele, care trec printr-o piesa turnata, astfel incât sa se evite orice deteriorare.

BARA INFERIOARA este, de asemenea, din otel galvanizat si supusa aceluiasi tratament ca si bara superioara.
LAMELELE sunt din aluminiu "super soft", tratat chimic impotriva oxidarii si sunt lacate in cuptor, ceea ce permite obtinerea uneia dintre cele mai bune calitati pe piata actuala. Grosimea lamelelor este de 0,21 mm si latimea are doua variante: 16 mm sau 25 mm.

SCARITELE care sustin lamelele sunt din polyester, asigurând astfel o inchidere de 85%. Tot din polyester sunt si SFORILE de ridicare.

TIJA DE ORIENTARE a lamelelor este din policarbonat incasabil, cu profil hexagonal, având o terminatie de aceeasi culoare ca si storul.
FRANA este autoblocanta, compusa dintr-o rola lisa, fixa, din bronz si o rola canelata mobila, de asemenea din bronz, care blocheaza storul la inaltimea dorita. Sistemul acesta de frâna este situat intr-o piesa turnata, inchisa de un grilaj de inox care impiedica sforile sa se incurce.

ORIENTATORUL este din policarbonat si permite orientarea storului in pozitia dorita.
GHIDAJUL (sistem de fixare la partea inferioara impotriva balansarii nedorite a storului) este foarte ingenios, permitând ridicarea cu usurinta a storului in pozitia dorita.
Din Gura in Gura